Play Only The Best Hit Music!!!

Monday, 2 January 2012

Harga Diriku

Di dirimu aku menemukan

Yang mencintaiku
Yang menyayangiku
Di dirimu aku ketakutan
Kau biarkanku
Kau tinggalkanku





Bila kamu tak lagi denganku
Ku tak tahu apa untuk jalani hidupku
Bila memang kau pergi dariku
Ku tak ada lagi di dunia ini

Mengertikah kau siang malamku

Dan tangis tawaku
Kau semua hidupku
Pandang aku pandanglah hatiku
Aku tak mampu melangkah tanpamu


Bukan ku tak punya harga diri

Tapi dirimu begitu berarti
Kaulah nafasku engkau harga diriku
Mengerti aku

Just want to share,love this song very much :)

2011

Salam n hye all,da lme aq x wt entry bru,hu3…bkn pe,bapak aq x byar broadband,xde duit katenye…so,aq xbley la nk on9,u entry kli ni,just renungan aq u thun ni,thun 2011…haish,byk perkara yg trjdi kt aq,sama ada baik or bruk…ok,aq xnk sntuh lgsg mse aq sem 2,sbb aq x nk igt pnm se aq di sem 2,yg aq nk igt mse aq sem 3…mse mule2 aq msuk sem 3,aq da b’azam aq nk wt elok2 u final exam…bkn pe,jminan u aq msuk degree nti…n aq sbnarnye nk single je sbb aq da btol2 frust dlam prmainan cinta ni,mule2 msuk sem 3 ni ok je without any girl,he3…p bled a start junior memenuhi kawasan ipg ni,aq tb2 terkesima ngan s’org hmba Allah ni,titik mula prknalan ktorg dri muka buku,bak kata Najwa Latif,Cinta Muka Buku J n seriously aq ckap,dye ni mbawa sinar bru dlam hdup aq,n aq da tekad mse 2,aq nk tackle dye n jdikan dye tman hdup aq,n dye ni la yg takhir,wt followers aq,aq ase korg knal la sape yg aq mksudkn 2,kn??? n the sweet moment,aq start in relationship with her on 30/08/2011,first day Hari Raya Aidilfitri,hri 2 sgt brmakne bgi aq,bgi aq dye ni laen sgt2…n hbgan ktorg bhgia hgga ke akhir sem,mlm last ktorg hang out skli ngan best fren dye skli,dye bgi aq sbentuk cincin mse aq ngan dye kt jmbtan kt China Town kala hujan mbasahi tbuh,saat plg romantik aq ngan dye n dye ade psan,jga cincin ni elok2,n pda mse 2 aq bkate lam hti,sy akn jga n syg cincin ni sprti sy jga n syg awk…n lau korg sume x pcaye,cincin ni akn sntiasa tsemat di jari manis aq,then…aq tpakse blik awl sbb aq kne jlani treatment u kpala aq ni n Alhamdulillah…sumenye brjlan ngan lncar,kpla da x skit mne skrg ni,aq sgka panas smpai ke ptg,rupe2nye hujan ribut di tgh hri,during the holidays…dye tb2 mtk clash ngan aq,nk gugur jntung aq bce msg yg dye send kt aq,n dye nyatakn sbb dye wt cm2 n aq trime wlaupun aq brat ht ink lpaskn dye,xpe la…bkn jdoh aq kot,nk wt cmne ag,p seriously dye yg takhir bgi aq…slagi cincin yg dye bgi ade di jari aq,slagi 2 la dlam hti aq ni ade dye…n brita baik di akhir thun,aq lulus final exam u foundation program aq,n thun 2012 aq akn mlgkah sbgai sorg pljar ijazah sarjana muda perguruan,n aq syukur sgt,Alhamdulillah…aq ase ckup la entry u kli ni,ntikn entry aq u thun 2012 plak ea,ok la…got to go now,Peace Yooo!!!